Inscriu-te al fòrum d'ocupació!

Participar és molt fàcil! Només has de clicar en el botó "Inscriure'm al fòrum" i completar el procés de registre emplenant les teues dades personals. Una vegada t'hages registrat correctament, podràs inscriure't a totes les ofertes de treball disponibles.

Vine al Fòrum d'Ocupació
Ocupa't Ontinyent!

Per què no t'ho pots perdre?

Perquè hem preparat una jornada especialment pensada per a persones que, com tu, estan buscant treball. Volem ajudar-te a trobar treball, i estem més que convençuts que aquesta jornada t'ajudarà a trobar-ho.

Què trobaràs en el II Fòrum d'Ocupació Ocupa't Ontinyent?

  • Marató d'entrevistes. Podràs aconseguir una entrevista de treball amb el departament de recursos humans de les empreses que participen en la jornada.
  • Ofertes d'ocupació actives per a llocs de treball reals.
  • Empreses de la zona amb llocs de treball en Ontinyent i els voltants.

Vols descobrir quines són les vacants d'aquestes empreses? Fes clic en el següent botó i inscriu-te!

Agenda d'activitats

14/02/2023 Dimarts, 14/02/2023
22/02/2023 Dimecres, 22/02/2023
24/02/2023 Divendres, 24/02/2023

Ofertes de treball

Els departaments de Recursos Humans de més de estaran presents en la Marató d'Entrevistes i podràs entrevistar-te amb ells si compleixes amb els requisits de les ofertes que es publiquen.

Actualitzem periòdicament les ofertes de treball publicades, pel que et recomanem visitar aquesta pàgina diàriament per revistar les noves ofertes.

Per a aconseguir una entrevista, només has de presentar la teua candidatura abans del 21 de febrer en les següents ofertes de treball. L'empresa revisarà la teua candidatura i, si el teu perfil s'ajusta a les necessitats del lloc de treball, ens posarem en contacte amb tu i t'assignarem una cita amb hora reservada per poder mantindre la teua entrevista de treball el 24 de febrer.

Entrevista't amb aquestes empreses

Aquestes són les empreses i entitats participants en el fòrum d'ocupació OCUPA'T d'Ontinyent, amb les que podràs tindre una entrevista de treball, deixar-los el teu currículum i les que t'ajudaran a millorar la teua recerca activa d'ocupació.

Entitats col·laboradores

A més, podràs rebre informació laboral i assessorament individualitzat per part dels experts de les nostres entitats col·laboradores, que també participen en el fòrum d'ocupació.

Marató d'entrevistes

Divendres, 24 de febrer de 9 h a 14 h en la Sala Gomis d'Ontinyent

Vine amb el teu currículum imprés en paper!

Estem a...

<span style="font-size: 1rem;"><strong>Sala Gomis</strong></span>

<span style="font-size: 1rem;"></span>

&nbsp;Av. Manuel Sanchis Guarner

(46870) Ontinyent, Valencia

Contacta'ns per...